Vind een krabpaal bij jou in de buurt

Bij deze winkels koop je de mooiste krabpaal.

Waar kun je de mooiste modellen krabpalen kopen? We hebben ze hier op een rijtje gezet.

 

Krabpaal kopen in Zwolle

In Zwolle kun je het best terecht bij het tuincentrum Groot Koerkamp voor een krabpaal. Verder heeft Zwolle geen dierspeciaalzaken voor enkel katten. Zoek je een aanbieding dan kun je het beste bij de discounter in Zwolle terecht. Maar naast Zwolle kun je ook kijken op internet naar de mooiste krabpalen. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in onze shop.

 

Krabpaal kopen in Eindhoven

In Eindhoven zijn meerdere dierspeciaalzaken waar je een leuke krabpaal kan kopen. Je zou eens kunnen kijken bij PetRebels, welke in Eindhoven gevestigd is. Dit is een dierenspeciaalzaak en kunnen je ook advies geven over de juiste krabpaal. Ook als je buiten de regio Eindhoven komt is het een optie om naar deze zaak te rijden voor advies. Je kunt ze ook bellen.

 

Krabpalen in Enschede

In Enschede zijn ook leuke zaken voor alles rondom je huisdier. Ook als het om katten gaat ben je in Enschede niet aan je lot overgelaten. Bijboorbeeld bij de intratuin in Enschede, wat natuurlijk meer standaard is. Daarnaast kun je ook naar Borghuis of, ja, laat je niet gekmaken door de naam, maar naar Pronks Dogshop. Niet alleen voor honden maar ook voor katten ben je hier aan het juiste adres.

 

Emmen

Woon je in de omgeving Emmen en wil je een zaak bezoeken die op katten is gericht? Dat is dan toch iets lastiger dan gedacht. Er zijn in Emmen wel tuincentra waar je terecht kunt. Verder ben je in Emmen toch al sneller gebonden aan internetverkopen. Neem gerust eens een kijkje in de shop van kattenkampioen.

 

kattenbakombouw hout

houten krabpaal boomstam

BEKIJK DE MODELLEN

 

 Den Haag

Wees niet getreurd, Den Haag heeft veel moois als het op kattengebied aankomt. Probeer eens een van de volgende winkels in Den Haag. De Vogelkelder, Hofstede, Avonturia. In Den Haag moet je wel kunnen slagen! Woon je in Leiden of andere omstreken van Den Haag. Dan is het zeker de moeite even de winkels te bezoeken voor een mooie krabpaal!