Krapbaal kopen advies

Krabpaal kopen ? Advies bij het kopen van een krabpaal

Een krabpaal kopen is vaak geen leuke aangelegenheid. Hieronder lees je een kort stappenplan en advies voor het kopen van een krabpaal voor je kat.

Waarom koopt u een krabpaal voor uw kat en waar moet u op letten?

Krabpalen heb je in allerlei soorten en maten. Kattenkampioen biedt alleen krabpalen aan die zo veel mogelijk bestaan uit duurzame, natuurlijke materialen. Een kat is van origine een buitendier en daarom bieden wij geen stoffen of pluche krabpalen aan.  Een kat krabt aan een krabpaal om zich van loszittende delen van zijn nagels te ontdoen. Danzkij de nagels te scherpen aan een krabpaal blijven de nagels van een kat scherp. De uiteinden van de nagels die uitgroeien komen door het krabben los te zitten en de kat bijt die met de tanden af. Zo blijven de nagels op lengte en scherp. In de natuur gebruiken katten altijd een boom om hun nagels te onderhouden.

Je vindt de collectie krabpalen van kattenkampioen hier.

 

BEKIJK DE MODELLEN

Voor hoeveel katten heeft u een krabpaal nodig?

Heb je meerdere katten, dan is het slim om ook te kijken naar het aantal rust of ligplekken op een krabpaal. De meeste katten liggen graag wat hoger van de grond.

Sterkte van de krabpaal.  Heeft u een zware kat ?

Alle krabpalen van kattenkampioen zijn geschikt voor kleine of grote, zware katten in de categorie t/m 10 – 15 kg.

Is er genoeg ruimte voor een krabpaal in huis?

Bekijk de ruimte of plek in huis waar u de krabpaal wilt neerzetten. De meeste krabpalen van kattenkampioen zijn niet torenhoog en enorm groot, maar vrij compact. Dit omdat we graag kattenmeubilair willen aanbieden welke ook netjes in huis staat. Niet alleen je kat, maar het oog wilt ook wat!

Een compact assortiment krabpalen

Je vindt bij kattenkampioen juist geen honderden krabpalen te koop. Dit bevordert de keuze helemaal niet. Wij geloven ook niet in veel en ruime keuze. Je kat heeft immers geen enorm bouwwerk nodig. Kijk gerust rond in onze shop om je te oriënteren. Heb je vragen? Gebruik onze chat rechtsonder of neem contact op via ons contactformulier. Wij zijn dagelijks beschikbaar van 8:00 tot 24:00.