Over ons

Houten krabpalen: van idee naar realisatie

Kattenkampioen.nl is ontstaan toen één van de oprichters 2 kittens ging verzorgen. Daar hoorde al snel een krabpaal bij. De zoektocht naar de perfecte krabpaal verliep moeizaam. De meeste dierenwinkels verkopen alleen stoffen krabpalen die er vaak niet erg mooi uitzien. De speurtocht naar een mooie krabpaal begon.

Natuurlijke krabpalen

Er zijn veel natuurlijke krabpalen te koop bij verschillende aanbieders waarbij de prijzen vaak verschillen. Helaas zijn de meeste (design) krabpalen nog steeds aan de hoge prijs. Tijd om het roer om te gooien!

Na diverse onderhandelingen met producenten uit Europa heeft kattenkampioen zijn eerste collectie krabpalen en kattenbak ombouw beschikbaar kunnen stellen. We vinden ze zelf zo mooi, het lijkt net kunst! Dankzij de direct to consumer benadering schakelen we tussenschakels uit en ontvang jij jouw krabpaal rechtstreeks van de fabrikant.

Met het oog op een uitbreiding van het assortiment met kattenproducten voor in en rondom het huis tegen de beste prijs is kattenkampioen in oktober 2017 opgericht. Er zullen snel meerdere producten volgen en we kunnen al verklappen dat kattenkampioen op dit moment aan een unieke service werkt. Houd de website dus vooral in de gaten 🙂