Kattenbak ombouw kopen

Kattenbak ombouw kopen?

Een houten kattenbak ombouw van hout vind je bij kattenkampioen.nl. Dankzij onze unieke samenwerking met fabrikanten kunnen wij een kattenbak ombouw leveren tegen de beste prijs.

Je ontvangt onze ombouw net zoals je een meubel bij ikea koopt. Je kunt hem thuis zelf gemakkelijk in elkaar zetten en krijgt hiervoor alle spullen meegeleverd. Wij besparen transportruimte en onnodige arbeidsuren zodat jij de beste prijs hebt. De kattenbak ombouw wordt door postnl geleverd.

Waarom een kattenbak ombouw?

Ben je het ook wel eens zat dat je kat er een bende van maakt als hij op de bak is geweest? Ook geen zin meer om tegen die lelijke kattenbak aan te kijken? Een kattenbak ombouw biedt uitkomst.

Hoe zwaar weegt een kattenbak ombouw?

De  ombouw die kattenkampioen aanbiedt weegt onder de 10kg, namelijk 8 kg. Stevig genoeg en zwaar genoeg om netjes op zijn plaats te blijven staan.

Soms zetten mensen de  ombouw op de gang en gebruiken het als bijzet tafeltje. Bijvoorbeeld om schoenen op te leggen of een mandje met handschoenen, mutsen of andere kledingwaar. Je kunt er ook een mandje op leggen waar je kat zelf weer lekker in kan luieren.

Bestellen

Bekijk de kattenbak ombouw bij catandwood.nl. De beste, meest hoogwaardige kattenbak ombouw. Gemaakt van duurzaam multiplex (geen mdf).