Gepost op

10 spelletjes waar je kat écht blij van wordt

Kattenspelletjes

Katten spelletjes zijn er in allerlei vormen. Er is zoveel beschikbaar op de markt dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom hebben wij de top 10 kattenspelletjes voor je op een rij gezet. Lees snel verder!

Deze zorgen voor uren speelplezier. Zorg dat je kat beweegt en kan spelen. Dat bevordert de gezondheid van je poes of kater.

Kattenspelletje 1: de waterfontein

Katten die alleen droog voedsel eten, hebben echter wat meer water nodig en gezien hun afkomst zijn ze niet altijd de meest ijverige drinkers. Veel meer dan honden, katten zijn ertoe verleid om genoeg water te drinken. Ten eerste moet hun waterbak apart van het voedsel worden geplaatst. Ze geven de voorkeur aan zoet water en zullen waarschijnlijk denken dat het vervuild is wanneer ze worden geplaatst waar ze eten. Ten tweede, omdat ze er van houden vers, oud water zal ze uitschakelen.

Gelukkig zijn er een aantal op katten gerichte waterfonteinen op de markt. Door het water te laten circuleren, wordt een fontein belucht en blijft hij vers-proeven. Op deze manier kunt u de waterschotel laden en verlaten, zelfs voor kieskeurige katten. Deze fonteinen hebben zelfs filters om onzuiverheden te verwijderen die zouden kunnen voortkomen uit het gedurende een bepaalde periode zitten.

 

Kattenspelletje 2: de micromouse

Dit interactieve slimme speelgoed wordt geleverd met een afstandsbediening, zodat u hem kunt laten starten, pauzeren en stoppen op commando. Als de muis is aangezet, beweegt de zachte, rubberen staart heen en weer als hij wegkruipt en wegribbelt, waarbij hij de aandacht trekt van katten in de buurt, net als een echte muis.

 

Bonus 3: de kattenbak ombouw

kattenbakombouw hout

BEKIJK DE MODELLEN

 

Kattenspelletje 3: de roller circuit

Catit Design Senses Super Roller Circuit neemt plezier en actie naar adembenemend nieuwe hoogten. Dit grote 8-delige circuit heeft afwisselend hoge en lage secties met een verleidelijke, door beweging geactiveerde verlichte bal, de ritssluitingen aan de binnenkant, en lokt katten ertoe om te jagen en ernaar te vegen. Er zijn grote openingen langs het circuit waardoor nieuwsgierige katachtigen veilig de bal kunnen bereiken en raken. Het is de ultieme oefenstimulator voor katten.

Kattenspelletje 4: de tunnel feeder

Het is een geweldig beginnersspeelgoed voor huishoudens met meerdere katten. Voedsel gaat door de bovenkant en trechters in de tunnels. Als je de uitdaging verder wilt vergroten, vul dan pingpongballen en plaats deze in de tunnels. Op deze manier moeten de katten de ballen laten ronddraaien om het voedsel af te geven en het dan uit de tunnel halen.

Kattenspelletje 5: de brain mover

Katten zijn slimme en nieuwsgierige dieren. Kanaal hun nieuwsgierigheid met de Trixie Brain Mover. Met vier speelmodules vereist dit spel geduld en concentratie. Spel 1: Deze module vereist dat je kat de ballen duwt om de beloning te verdienen. Een klein gaatje bovenop elke bal stimuleert het reukvermogen van uw kat. Game 2: verplaats meerdere schuifregelaars om verborgen snoepcompartimenten te onthullen. Game 3: Beweeg de hendel om de lade te openen Game 4: Trek de blauwe lade open met behulp van de lus Houd je kat uitgedaagd en nieuwsgierig door het aantal en de plaatsing van snoepjes te variëren. De antislip rubberen voetjes houden het spel op zijn plaats terwijl je kat glijdt, trekt en onderzoekt. We hebben ook een instructieboekje met tips en trucs toegevoegd om het nieuwsgierige gevoel van uw kat te stimuleren.

Kattenspelletje 6: de food maze

Kattenzintuigen zijn uniek; ze zien en horen beelden en geluiden die ons verstand te boven gaan, en met hun gevoel voor smaak, aanraken en ruiken ervaren ze de wereld op manieren die we ons alleen maar kunnen voorstellen.

Catit Design Senses-producten zijn ontwkkeld met uw kat in het achterhoofd, ontworpen om een ​​beroep te doen op alle zintuigen van uw kat – Elk Catit Design Senses-product kan afzonderlijk worden gekocht of samen worden gekocht om een ​​volledig sensorisch activiteitencentrum voor uw huisdier te creëren.

De Catit Design Senses Food Maze is de slimme manier om uw kat te voeden! De kat beweegt het voedsel (of behandelt) door het doolhof door er via de zijopeningen op te tikken totdat het naar de voedsellade valt – The Food Maze doet een beroep op het gevoel van aanraking en smaak van uw kat terwijl het mentale en fysieke activiteit stimuleert en door het maken van je kat werkt voor zijn voedsel; en het monitoren van de hoeveelheid voedsel die aan het doolhof wordt toegevoegd, kan het Food Maze een waardevol hulpmiddel zijn om te helpen met overeten of obesitasproblemen.

De Catit Design Sense Food Maze biedt verschillende moeilijkheidsniveaus om de capaciteiten van uw kat uit te dagen.

Kattenspelletje 7: gebruik je iPad

Katten zijn geweldig. Daar zijn we het allemaal over eens (als u dat niet doet, heb ik het gevoel dat u uw iPad misschien niet in een kattenspeeltje wilt veranderen. Ik moet echter wel toegeven dat zelfs voor een kattenliefhebber zoals ik, het idee om mijn katten te laten spelen met mijn kostbare iPad een beetje gek leek. Ik bedoel, ze hebben genoeg eigen speelgoed dat geen honderden dollars kost.

Nou, ik ben hier om je te vertellen dat het leuk is om je katten te laten spelen met iPad kattenspeeltjes en deze zullen ze deze maand hebben. Verrassend genoeg zijn katten (in ieder geval de mijne) geneigd om heel voorzichtig te zijn op het scherm en niet echt hun klauwen te gebruiken, en het zien ervan dat ze de beestjes op het scherm onder de iPad proberen te vinden, is zeer hilarisch. Dus als je je nu gereed voelt en denkt dat je het wilt proberen, zijn hier 6 geweldige apps die van je iPad een geweldig kattenspeeltje maken. Je zult er geen spijt van krijgen!

Friskies JitterBug [iTunes]
Deze game van Friskies was absoluut een van de favorieten. Wanneer u het laadt, kunt u “Play Game” of “Advanced” kiezen. In Advanced kun je kiezen hoeveel bugs je van elk wilt zien en kies je voor de eindeloze modus, die je kat in principe voor altijd en altijd laat spelen.

ipad kattenspeeltje

Als je het spel start via het scherm Geavanceerd, krijg je een volledig zwart scherm met schattige beestjes erop. Mijn katten vonden dit geweldig. Wanneer de kat op een bug tikt, verdwijnt deze, maar nieuwe komen de hele tijd binnen. De game heeft geen geluid. Als het niet in de eindeloze modus is, kan de kat “winnen” door alle bugs te doden.

ipad als kattenspeelgoed

Als je het spel niet betreedt via het geavanceerde scherm, krijg je een getimede game met aanwijzingen en niveaus, die mijn katten iets minder aantrekkelijk vonden.

Kattenspelletje 8: de veter

Start deze youtube video en laat je kat gaan!

Kattenspelletje 9: de DJ draaitafel

Kattenspelletje 10: het hamsterrad

Het Running Running Wheel van Cat in Motion is een ongelooflijk goed ontworpen wiel dat geschikt is voor alle katten van de meest atletische tot de meer aerobisch uitgedaagde kat. De maat en kromming van het wiel is specifiek ontworpen zodat er tijdens het gebruik geen belasting op de rug van uw kat wordt gelegd.

Met een gewicht van slechts 12,2 kg is het gemakkelijk om te bewegen, en ook heel eenvoudig om te deconstrueren wat handig is, want het neemt een flinke hoeveelheid ruimte in van 131 cm x 144 cm x 31 cm (de wieldiameter is 131 cm, 144 cm is de totale hoogte inclusief de staan).

Het loopvlak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder; antraciet, grijs, kastanjebruin en kastanjebruin. Het wordt opgevangen met EVA-schuim waardoor de beukende voeten van je kat niet veel lawaai maken. Deze hoes kan gemakkelijk worden verwijderd in een kwestie van seconden als het moet worden gewassen, en als het eenmaal is gewassen en gedroogd, is het heel eenvoudig om het terug op zijn plaats te plaatsen.

In tegenstelling tot andere wielen van de kat heeft het een volledig open ontwerp, zodat uw kat geen problemen heeft om het stuur te verlaten wanneer hij besluit dat hij genoeg heeft gehad. Het wiel is zorgvuldig gemonteerd op kogellagers die helpen het geluidsniveau laag te houden, deze zijn verborgen ingekapseld in de standaard van het wiel zodat er minimaal gevaar is dat iemand of iets in de wielen verstrikt raakt terwijl uw kat erop rent.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.